ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kempes anuncia la seua visita a València, però no visitarà Mestalla

Per Joan Marc García · 09 Març, 2023

El València es troba en una situació molt complicada, i diferents personalitats conegudes del seu entorn han fet declaracions al respecte. Aquesta vegada, ha sigut el torn de la llegenda del club, Mario Alberto Kempes, que a més, ha anunciat la seua visita a València per a presentar el seu vi i firmar el seu llibre, “Matador. Mi autobiografia”.

L’argentí tornarà per uns dies a la ciutat de València, el proper 14 de març a les 19 hores, presentarà a Atic Alameda la línia de vins que porta el seu nom. A més, abans d’aquest acte del 14 de març, el divendres 10 de març signarà llibres al Centre Comercial Arena.

El Matador va parlar de la dedicada situació del València CF  en una entrevista a Relevo: “Jo sempre ho dic… L’únic que pot salvar aquesta situació és Mestalla, però si han de fer soroll ha de ser després dels partits, no durant. Durant el partit has d’animar els xicons perquè són els que et salvaran i els que han de marcar o no marcar. Si et poses en contra de tots amb un partit de per mitjà, els jugadors creuran que és tot el mal per a ells i clarament no és així”.

A més, El Matador també va parlar sobre el descens: “Por no, fa pànic. Això és futbol, ​​no passa res, no és una guerra, cal seguir treballant. És veritat que és una situació que es veia venir pels últims anys que ha viscut l’equip, però ara no serveix de res recordar qui tenia raó ni posar-se medalletes. És més, potser ara que van veure les banyes al bou la situació pot canviar”.

Per últim, Kempes també va parlar sobre la possibilitat de tornar a Mestalla, però hi va ser molt clar al respecte: “No crec, perquè estaré molt poc temps a València.  A més, jo no puc ser el cap visible de res ni que semble que vaig per allà només quan hi ha embolic. Jo no soc el vaixell de guerra que guanyarà la batalla, els que guanyaran la batalla són tots, la gent. Que es fiquen d’acord, que hi haga una idea, que se’n vaga la gent que hi està“.