La millor informació del ValènciaCF en valencià

Keita Baldé ha acabat contracte amb el Cagliari i està sense equip
,

Keita Baldé ha acabat contracte amb el Cagliari i està sense equip

COMPARTIR

El València treballa en reforçar la plantilla. El club de la Capital del Túria té moltes limitacions a l’hora d’incorporar futbolistes, ja que ha de rebaixar primer el seu Fair Play Financer. Ara mateix, la situació del club és tan greu que encara no poden inscriure en la Lliga Santander a Samu Castillejo. 

Keita Baldé no té equip

Ara mateix, el club està sondejant el mercat per a incorporar a un futbolista de banda. Gattuso ha canviat el sistema i necessita extrems per a poder jugar al seu estil. Per este motiu, segons ha informat el periodista italià Marco Conteiro, el València ha tornat a obrir l’opció de Keita Baldé. 

El València té altres opcions

El futbolista del Cagliari ha acabat el seu contracte amb el club italià este any i ara no ha firmat amb cap altre club. El València estudia altres opcions al mercat com Samuel Lino o Rodrigo Riquelme. Per este motiu, ara és una opció més, però no està tan avançada com les altres. 

Cal recordar que el passat estiu, el València ja va estar molt a prop d’incorporar a Keita Baldé. El club valencià buscava un futbolista per a la zona d’atac i Baldé podia arribar de forma gratuïta. Finalment, l’operació no es va produir, perquè el salari era elevat i el club va apostar per altres opcions. 

El València necessita vendre

El club valencià necessita rebaixar el Fair Play Financer. No obstant això, és conscient que Guedes i Soler són dos grans futbolistes internacionals i que tenen un bon mercat. Per esta raó, el València no vol malvendre a Soler i a Guedes i esperarà per a aconseguir una bona xifra pels dos jugadors.