ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kangin Lee vol mostrar-se en els JJOO

Per Gerard Gálvez · 21 Juliol, 2021

La relació entre el València i Kangin Lee no és la millor. El jugador sembla disposat a eixir del club de Mestalla siga com siga. El club li va oferir una bona renovació, però el coreà té clar que desitja abandonar el club, ja siga aquest estiu o el que ve, completament gratis.

No obstant això, existeix la possibilitat que Kangin Lee es quede al València i acabe no jugant res, cosa que perjudicaria el futbolista. Per això, Kang In té, en els pròxims Jocs Olímpics, l’última oportunitat de mostrar-se a tots els equips perquè aposten per ell aquest mateix estiu.

Interessos per a anar-se gratis

Els interessos que més agraden al futbolista del València són per a la temporada que ve, quan el jugador acabe contracte amb el club i puga marxar-se gratis a l’equip que vulga. També té interessos per a aquest mateix estiu, però no acaben de convéncer al futbolista, mentre que al club no ha arribat cap oferta.

En busca de talent

Per això, Kangin Lee té les seues esperances posades a Tòquio, perquè sap que tots els equips del món tindran un ull pendent en aquest campionat, on el jugador espera brillar i que li arribe alguna oferta bona per a aquest mateix estiu. Si no ho aconsegueix, el jugador tornarà a València per a afrontar una temporada estranya per a ell.

Bordalás vol compromís

El nou entrenador del València porta deixant clara la seua postura des que va arribar. Bordalás vol jugadors que estiguen compromesos amb el projecte de l’equip i que vulguen triomfar ací a València. Això és una cosa que no compleix Kang In, per la qual cosa podria veure reduïts, de manera dràstica, els seus minuts aquesta temporada. I un any sense jugar per a un jugador tan jove no és bo.