Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kangin Lee no té pressa per eixir del València

Per Gerard Gálvez · 14 Juliol, 2021

La situació del futbolista coreà, que es troba concentrat amb la selecció per als Jocs Olímpics, segueix igual que va acabar la temporada passada. Segons Tribuna Deportiva, el futbolista té molt clar que es vol marxar del València. S’ha cansat de no ser un jugador important, tal com se li havia promés, i vol provar fortuna fora del València. I té ofertes.

Ofertes actuals

El jugador del València és un atractiu en el mercat de fitxatges de molts clubs. El coreà és un futbolista amb un bon cartell, sent una de les grans promeses en el món del futbol. El futbolista té ofertes ara mateix per a abandonar el València i incorporar-se a un altre per a aquesta nova temporada. No obstant això, aquestes ofertes no satisfan al coreà, que prefereix esperar a altres clubs.

Ofertes que li agraden

Kangin Lee té ofertes d’equips que sí que li agraden. No obstant això, aquestes ofertes són per a la temporada que ve, una vegada finalitze el seu contracte amb el València i puga marxar-se gratis a l’equip que vulga. En aquest cas, a Kangin Lee no li importaria esperar-se una temporada al València per a marxar-se gratis després.

Postura del València

El club li va oferir una renovació important a Kangin Lee, però el futbolista té clar que no seguirà i rebutjarà qualsevol oferta que li faça el club. A causa d’això, és una incògnita saber què farà el club si Kangin Lee acaba quedant-se en plantilla. Bordalás ja va deixar clar que no volia cap jugador que no estiguera involucrat en el projecte.