La millor informació del ValènciaCF en valencià

Kang In torna a Mestalla
,

Kang In torna a Mestalla

COMPARTIR

728-90

L’eterna promesa del València torna a casa. Quan tenia vora 12 anys l’afició ja parlava d’un xiquet coreà que anava a marcar època al conjunt blanquinegre. El seu nom era i és Kang In Lee, tot i que en ixe moment tot el món escrivia “Kangin”. Als torneigs de prestigi de Futbol 8 demostrava ser un jugador total, i aplegà fins al primer equip.

Els quarts de Copa davant el Getafe

Possiblement el seu millor partit a Mestalla va ser davant el Getafe. Els quarts de final d’ixa Copa del Rei que finalment guanyà el València són inoblidables. L’equip de Marcelino necessitava dos gols al temps d’afegit per a remuntar l’eliminatòria i els va aconseguir amb dos jugades iniciades pel coreà, que és un home diferencial amb la pilota als peus.

Kang In per Marcos André

No obstant això, esta progressió no s’ha consumat, i a este estiu el club li buscava una eixida per a poder incorporar a Marcos André. Kang In ocupava la tercera plaça d’extracomunitaris i el davanter brasiler era una petició expressa de Bordalás, per tant, el club va decidir seguir les ordres de l’entrenador alacantí.

El retorn de Kang In

Després d’obtindre la carta de llibertat firmà per quatre temporades amb el Mallorca, on és titular i torna a disfrutar del futbol. L’únic gol que ha anotat va ser davant el Madrid, però a les illes ja estan gaudint del seu talent individual. Un talent que esta jornada torna a casa. Dissabte a les 14:00 a Mestalla, València – Mallorca. El retorn de Kang In Lee.