Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kang In pot eixir per una quantitat simbòlica

Per Miguel Castells · 30 Abril, 2021

El València afronta la temporada que ve amb problemes esportius i econòmics. Tot i que des del club s’ha traslladat que l’estiu serà més tranquil que l’anterior, el conjunt blanquinegre encara ha de deixar eixir per un valor de milions considerable, i la venda de Kang In entrava als plans per a fer caixa.

No obstant això, Héctor Gómez per a Golsmedia ha confirmat que la posició del jugador coreà ha canviat, i ara mateix podria eixir per una quantitat simbòlica o inclòs gratis. Kang In volia eixir este estiu, però volia fer-ho ajudant al València, ja que és conscient de la situació financera, però el poc protagonisme esportiu ha fet que canvie d’opinió.

El 12 de març

La data que ha marcat Kang In és el 12 de març. El València s’enfrontava al Llevant al Ciutat on va firmar un dels pitjors partits de la temporada. L’equip de Javi Gracia va caure per 1 a 0, i Kang In va ser substituït a l’hora de joc. Des d’ixe partit, el València ha disputat 6 més, i de tots ells el coreà tan sols ha jugat 49 minuts.

4 milions com a màxim

Esta pèrdua de confiança de l’entrenador ha provocat que Kang In ja no vaja a col,laborar, i d’ixos 8 milions que podia traure el club, ara mateix com a màxim traurà 3 o 4. El coreà sap que es troba a una posició de poder i que no va a renovar, per tant, en el pitjor dels casos podria inclòs esperar i acabar eixint gratis.

Ofertes de tota Europa

A Kang In se’l rifa mitja Europa. Saben que és un jugador amb una projecció brutal i té ofertes d’Itàlia, França, Anglaterra i Espanya. Fa la impressió que tot el món veu el seu potencial a excepció de Javi Gracia, que ja no compta amb el coreà, i això va a provocar la pitjor de les eixides.