ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Kang In no té ofertes i ha de decidir ja

Per Miguel Castells · 03 Agost, 2021

Una vegada Corea del Sud ja s’ha eliminat dels Jocs Olímpics, Kang In ha de decidir el seu futur. El migcampista no ha aconseguit revalorar-se a esta competició, on, tot i que ha anotat tres gols en quatre partits, tan sols ha sigut titular al primer partit de la fase de grups i va ser substituït a l’hora de partit.

Eixirà gratis

Segons Deportes Cope Valencia, de moment no ha arribat cap oferta interessant pel jugador coreà, que acaba contracte l’any que ve i en cas de no ser venut esta temporada eixirà gratis. Al València li urgeix una venda coherent d’una de les perles de la pedrera, però que mai s’ha fet amb un lloc habitual al primer equip.

No vol renovar

Meriton Holdings ja sap que Kang In no vol renovar amb el València. Este fet és un colp molt dur al projecte de pedrera que pronuncia el grup singapurés, ja que Kang In és una de les referències per als jugadors de l’Acadèmia.

Les vacances

S’espera que el jugador coreà no torne de les seues vacances fins que estiga prop el començament de La Lliga. Bordalás l’espera, però sap que està en venda i que vol eixir, per tant, difícilment tindrà minuts a un equip molt físic i on la pretemporada va començar ja quasi un mes, mentres que el migcampista es sumarà tard.