Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kang In, més lluny que mai del València

Per Miguel Castells · 29 Abril, 2021

El projecte de pedrera del València va rebre un colp molt important. Tot i que Anil estava més que avisat, Kang In protagonitzarà un Ferran Torres 2.0. i, segons Superdeporte, està destinat a eixir este estiu, ja que acaba contracte l’estiu de 2022 i si no ix ja el conjunt blanquinegre no traurà diners per ell.

5 partits de 59

Esportivament, Kang In no està tenint el protagonisme que demana, per tant, també eixirà per un valor inferior al seu. Des que aplegà al primer equip, dels 59 partits que ha disputat el València tan sols ha jugat 5 sencers, i tres d’ells han sigut esta temporada amb Javi Gracia, que tampoc li està donant molts minuts.

El mercat a Àsia

Però el projecte del València amb Kang In no es resumia tan sols amb les seues virtuts futbolístiques. Meriton era conscient que Kang In té un tiró evident per a les marques i un públic important a Corea del Sud. Després de Heung Min-Son és un dels jugadors amb més projecció del país en tots els sentits, i més encara quan va ser el millor jugador del Mundial sub-20.

D’esta manera, el València perd diners i futbol. Perd al jugador més vertical de la plantilla i amb el qual han aplegat la majoria de les victòries, i a més a més, eixirà per davall del seu valor i el club perdrà el seu mercat a Àsia, especialment a Corea del Sud. Prescindir de Kang In és perdre en molts sentits, i el coreà per a renovar tan sols demanava una cosa: jugar a futbol.