ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kang In Lee desapareix de l’onze titular

Per Pablo Marquez · 15 Abril, 2021

El València no està vivint la seua millor temporada. L’equip de Javi Gracia està huit punts per damunt de les posicions de descens, però ja té molt complicat arribar a Europa. Per este motiu, tot fa indicar que es quedarà en terra de ningú, sense cap objectiu pel qual lluitar durant les últimes jornades. Una de les coses que més s’ha criticat de Javi Gracia ha sigut que el tècnic navarrés no ha innovat res i que sempre ha mostrat el mateix sistema rígid. A més, la gestió de la plantilla no ha sigut la millor, perquè Javi Gracia no compta amb molts futbolistes i provoca que s’enfaden.

De fet, hi ha un futbolista que va començar la temporada com a titular, però que la seua presència en el camp s’ha diluït. Kang In Lee ha desaparegut de les alineacions de Javi Gracia. El futbolista sud-coreà va començar la temporada creant ocasions per darrere de Maxi Gómez. De fet, les seues participacions varen ser destacades amb tres assistències.

Kang In Lee ja no és titular

No obstant això, ara mateix Kang In ha perdut la seua condició de titular. Javi Gracia ha pensat que millor que el jove jugador estiga a la banqueta. Kang In Lee encara no ha disputat cap minut des que els futbolistes varen tornar de l’atur de seleccions.

El partit davant el Granada, el passat vint-i-u de març, només va eixir al camp per a jugar els últims dotze minuts del partit. El seu últim partit com a titular va ser el passat dotze de març, en el qual va jugar seixanta-cinc minuts en la derrota davant el Llevant.

Peter Lim volia que Kang In fora important

A principi de temporada, Javi Gracia tenia una consigna clara per part de la propietat, Kang In Lee havia de jugar. La intenció de Peter Lim era convertir al jugador sud-coreà en la referència i donar-li el deu del València CF. No obstant això, els problemes entre l’entrenador i el màxim accionista han estat latents des de principi de temporada. Javi Gracia no ha seguit el pla de Lim.

Kang In no vol renovar el seu contracte

D’altra banda, és important recordar que, a conseqüència de la falta de minuts, Kang In Lee va comunicar al club el seu desig de no renovar el seu contracte amb el València CF. El futbolista sud-coreà no vol guanyar més diners.

Simplement, vol un projecte en el qual puga ser important i créixer com a futbolista. Cal recordar que Kang In acaba contracte en juny de 2022 i, si no arriba cap oferta, l’estiu d’eixe any podria anar-se’n de forma gratuïta .

El gran nivell de Gonçalo Guedes

Un altre error de Javi Gracia ha sigut no trobar un esquema que potencie les qualitats de Kang In Lee i Gonçalo Guedes, els dos futbolistes més determinants de la plantilla. Al llarg de la temporada, el millor nivell dels dos jugadors ha sigut per darrere del davanter. Ara mateix, Gonçalo Guedes està en un gran estat de forma. Per este motiu, el portugués li ha llevat la condició de titular a Kang In.

No obstant això, Javi Gracia hauria de treballar i trobar un esquema de joc que fora capaç de potenciar als dos futbolistes. Mentrestant, Kang In Lee ha perdut el protagonisme en el València i, segons la intenció del jugador, podríem estar davant els últims partits de Kang In amb la camiseta del València CF.