Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kang In ja va ser important en l’última victòria a Mestalla davant el Valladolid

Per Pablo Marquez · 06 Maig, 2021

El València CF tindrà el pròxim diumenge una final en Mestalla davant el Reial Valladolid. L’equip de la Capital del Túria està sis punts per damunt de les posicions de descens i en el vestuari existeix la por de poder baixar a la lliga SmartBank. Per este motiu, des de la direcció del club es va prendre la decisió d’acomiadar a Javi Gracia després de la derrota davant el FC Barcelona.

Ara mateix, Voro serà l’encarregat d’intentar salvar al València, com ja ho ha fet en temporades anteriors. Per al pròxim diumenge, Voro podria preparar canvis al sistema. Una variant podria ser l’entrada de Kang In Lee a l’onze. El migcampista sud-coreà va perdre protagonisme després de l’atur de seleccions i la seua decisió de marxar-se del València al finalitzar la temporada pareix més seriosa que mai.

Kang In va marcar el gol de la victòria

No obstant això, Kang In Lee podria tornar a enfrontar-se al Valladolid a Mestalla. La passada temporada, quan el València encara lluitava per intentar classificar-se per a entrar en Europa League, Kang In va ser la peça decisiva en el València – Reial Valladolid. El migcampista sud-coreà va marcar el gol de la victòria a falta de pocs minuts per a finalitzar el partit.

Kang In no ha tingut la confiança de Javi Gracia

Kang In sap que mai ha tingut molt protagonisme amb els entrenadors que ha estat, però espera que Voro compte en ell d’ací al final de la temporada. La realitat és que l’últim partit en el qual Kang In Lee va ser titular va ser el passat dotze de març en la derrota davant el Llevant. Han passat quasi dos mesos i el jugador del València no ha entrat en cap onze inicial.

A més, de set partits des d’eixe moment, només ha jugat en dos: dotze minuts davant el Granada i trenta-nou davant Osasuna. Tot fa indicar que Javi Gracia va perdre la confiança en ell.

No obstant això, Kang In espera poder recuperar protagonisme amb Voro i tornar a sentir-se important en el València CF. Haurem d’esperar al diumenge per a veure l’alineació del club valencià, però Kang In espera la seua oportunitat, ja que vol ajudar al València a salvar la temporada.