ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kang In ja té data per a la seua tornada

Per Sergio Roig · 11 Agost, 2021

Kang In Lee ja té data per al seu retorn a València. Segons ha informat la cadena COPE aquest mig dia, el sud-coreà arribarà a la ciutat dilluns que ve 16 per a posar-se als ordes de José Bordalás. Una vegada aterre, el jugador passarà les pertinents proves mèdiques i físiques per a poder reincorporar-se amb el grup.

Un futur obert

El de la cantera afronta la seua última temporada amb contracte en el conjunt de Mestalla, i és que, ha sonat ja en diverses ocasions per a abandonar el club. En els últims dies ha sonat com a possible fitxa de canvi entre algunes operacions que es podrien haver realitzat entre el Reial Betis i el València i també, una oferta dels Wolves. No obstant això, sembla que cap d’aqueixes opcions ha arribat a bon port.

Uns Jocs Olímpics amb pocs minuts

El jugador de Corea del Sud no ha pogut gaudir de tots els minuts que li haguera agradat jugar. Kang In no ha sigut un titularísim de l’equip i solia eixir des de la banqueta per a aportar aqueixa frescor necessària en els minuts finals. Sense medalla, va abandonar la competició caient per sis gols a tres enfront de la selecció mexicana.

El jugador vol acabar el seu contracte

Entre les possibilitats existeix que el futbolista acabe el seu contracte com a jugador del València, alguna cosa que no li disgusta personalment. Al club aquesta opció ja no li fa tanta gràcia perquè, a més de poder negociar amb qualsevol club a partir del pròxim més de setembre, Kang In està ocupant una plaça d’extracomunitari que bé serviria per a Marcos André o Arambarri entre altres.