ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Kang In ha d’eixir per a que arribe Marcos André

Per Gerard Gálvez · 10 Agost, 2021

El davanter brasiler Marcos André és una de les febleses de Bordalás i un dels seus principals objectius per al seu nou València. No obstant això, les negociacions amb el Valladolid no són fàcils, perquè els val·lisoletans no estan disposats a deixar escapar al seu davanter a qualsevol preu. A més, l’ariet ocupa plaça d’extracomunitari i el València ja té les tres places ocupades.

El València puja l’oferta

El València comença a accelerar a per a incorporar fitxatges per a Bordalás. La temporada comença aquest divendres i l’entrenador vol jugadors ja. Segons ha informat el diari As, el Valladolid continua rebutjant les ofertes del València, l’última de 5 milions. El club de segona divisió continua pensant que la xifra és de 8-10 milions.

Davanter extracomunitari

El davanter ocupa una plaça d’extracomunitari, perquè no sembla que vaja a tindre el passaport espanyol a curt termini, malgrat que s’està treballant en això. El València té les tres places ocupades amb Alderete, Maxi Gómez i Kangin Lee. Els dos primers no eixiran, per la qual cosa el coreà té la clau de l’operació. Ha d’eixir per a donar espai a altres jugadors.

Interessos per Kangin Lee

El jove futbolista té interessos de molts equips, però la majoria el volen per a la temporada que ve, quan queda lliure, però el València vol traure’l ja. El Granada ha sigut l’últim a sumar-se a l’interés, ja que és un jugador que agrada a Robert Moreno. Fora d’Espanya, el Wolverhampton segueix sense oblidar-se del coreà. Kangin Lee no té pressa per eixir, però ha de fer-ho si el València vol fitxar a Marcos André.