ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kang In dubta sobre la seua renovació

Per Josep Prats · 02 Octubre, 2020

Les hores passen i el VCF continua sense incorporar jugadors. Volen fitxar a dos jugadors per a reforçar les posicions del centre de la defensa i del mig del camp.

Des del mateix club afirmen que també són possibles eixides, perquè segons apunta Superdeporte, el conjunt de Mestalla ha canviat de valoració amb els terminis de Diakhaby. El francés té mercat a la Premier i a la lliga del seu país natal. Per Mangala també s’estan escoltant ofertes, però la seua eixida pareixerà més complicada. El VCF també volia vendre a Cheryshev, però el rus ja ha dit que vol quedar-se al conjunt valencianista, i així li ho ha fet saber a Javi Gracia.

Ofertes de les millors lligues d’Europa

Però Kang In és qui més ofertes té de països com França, Alemania i Itàlia. El mateix diari afirma que el coreà té dubtes si renovar o no, i ara mateixa, la pilota està en el seu terrat. Amb contracte fins a 2022 i sense saber si va a renovar, deixa al club en evidència perquè podria convertir-se en altre cas com el de Ferran.

Els motius de la no renovació de Kang In no són econòmics, sinó esportius, però des del club ja saben que el coreà hauria renovat abans si fora fixe a l’onze titular.