Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kalinic i Derrick Williams no continuaran a València Bàsquet

Per Fermín Rodríguez · 14 Juny, 2021

El director esportiu de València Bàsquet ha confirmat aquest matí que no continuaran dues de les seues estreles. Kalinic i Derrick Williams posaran fi a la seua etapa en El club de Cara a la temporada 2021-22.

Segons ha informat Apunt Ràdio aquest matí en una entrevista exclusiva a Mulero, l’aler Serbi ha decidit buscar nous reptes després d’una campanya on ha demostrat que és un jugador de màxim nivell europeu. El jugador vol jugar l’Eurolliga per la qual cosa abandonarà l’entitat.

Molt diferent és el cas de Williams, ja que el nord-americà no ha acabat de trobar el seu lloc a la plantilla i no ha aconseguit satisfer les expectatives que posà el club en ell l’estiu passa. A més, és un dels jugadors amb millor contracte, per la qual cosa València Bàsquet ha decidit no renovar-lo.

D’aquesta forma la direcció esportiva haurà de començar a buscar reforços al mercat per suplir aquestes baixes tan importants, principalment en el cas de Kalinic, tot un pes pesat en el vestuari. Ara, haurem de comprovar quins són els següents moviments del club taronja per conformar un any més una plantilla competitiva.