La millor informació del ValènciaCF en valencià

Justin Kluivert arriba a València per a firmar amb el club che
,

Justin Kluivert arriba a València per a firmar amb el club che

COMPARTIR

El València i la Roma han arribat a un acord per a la cessió de Justin Kluivert. El jugador de la Roma no anava a comptar amb molts minuts amb Mourinho i a Mestalla serà necessari, ja que Gattuso tan sols té dos extrems purs. 

El tècnic italià demanà un nou jugador de banda i l’escollit és l’holandés, que ara haurà de guanyar-se el protagonisme a una posició on ara mateix estan Samu Castillejo i Samu Lino. Ara mateix, Justin Kluivert ha arribat a València i el club haurà de fer oficial el seu fitxatge abans de les 23:59, hora en la qual acaba el mercat de fitxatges en Espanya. 

Segons ha informat Fabrizio Romano, el València ha acosneguit una opció de compra per Kluivert. El preu que el València haurà de pagar per l’holandés en cas de quedar-se serà de quinze milions d’euros. Per la seua part, Kluivert ja està viatjant a València i esta nit serà oficial el seu fitxatge pel club che.

Les primeres declaracions

Estic molt feliç d’estar ací. El meu pare em va parlar del València i és un gran club. He parlat amb Gattuso i tinc ganes de treballar. Encara no he parlat amb cap jugador del València, demà ho faré.