ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Juan Sánchez: “Pot ser que alguns jugadors no suporten la pressió d’estar en descens”

Per Sergio Botella · 09 Març, 2023

Juan Sánchez ha parlat hui per als micròfons de la Cadena SER sobre la situació actual del València. L’ex davanter del València s’ha vist preocupat per l’equip i per la gran presència de joves i cedits. També ha comentat que l’equip ha començat a millorar defensivament des de l’arribada de Baraja.

“Pot ser que alguns no suporten la pressió d’estar a baix amb tant de jove i cedit. Em fa molta pena. Hi ha llocs molt millorables en la plantilla. La classificació diu que no has fet bé les coses. En el mig del camp tots són semblants” va explicar sobre la confecció de la plantilla.

A més, va afegir que “fa falta gol” i que el club “podria haver fitxat un altre davanter veient el rendiment de Marcos André”.

Respecte a l’arribada del Pipo i Marchena, va comentar: “En tres partits del Pipo veig que l’equip ha millorat defensivament. Li agrada abrigallar als seus equips. Ara a millorar a dalt. Eren joves quan van arribar al nostre València però amb una sorprenent maduresa i personalitat. És una oportunitat per al Pipo”.

Finalment, va parlar del polèmic penal no xiulat diumenge passat al Camp Nou: “Encara em recorde del penal de Materazzi. No sé com no ho va xiular. El del diumenge és lamentable que no el xiulara havent-hi tecnologia”.