ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Juan Sánchez confia en Baraja, però admet que té por al descens

Per Joan Marc García · 08 Març, 2023

El València va pedre novament al Camp Nou el diumenge passat  i no va poder amb un Barça que no va oferir un gran rendiment i va deixar al València viu que va tindre oportunitats de sumar fins als últims minuts. Per tant, el València no eixirà dels llocs de descens una jornada més. Ara mateix, els de Baraja es troben en la 19é posició de La Liga amb 23 punts. Es troben amb 6 victòries, 5 empats i 13 derrotes, a dos punts de la permanència.

El club de Mestalla es troba en una situació molt complicada, i diferents personalitats conegudes del seu entorn han fet declaracions al respecte. Aquesta vegada, ha sigut el torn del exjugador del València, Juan Sánchez, excompanyer de Rubén Baraja i Carlos Marchena a l’època més llorejada del València.

En aquestes declaracions a Deportes Cope Valencia, l’exfutbolista ha mostrat el seu suport a Baraja: “Quan va sortir la notícia, una setmana enrere havia estat amb ell i no en sabia res, o no em va comentar res”, explica. Parla a més d’altres opcions de futur que tenia Baraja: “Havia estat en contacte amb clubs de Segona però no havia pogut trobar per entrenar. Content per ell i per Marchena, sempre els he considerat grans professionals amb molt de caràcter a més de grans amics. És una situació complicada però estan capacitats per tirar-la endavant”.

No obstant això, el d’Aldaia també es mostra preocupat per la situació del club i pel descens: “El que no tinga por és perquè no és realista. Tots sumen, tots els equips. A LaLiga és molt complicat guanyar partits. Cal guanyar partits i tots els rivals se la juguen. Fins i tot l’Osasuna que apareix que estiga pensant en la final de Copa i ahir va fer un partidàs encara que no va guanyar. Cal treure punts on siga. És clar que hi ha problemes en la gestió a nivell econòmic i esportiu. Cal centrar-se a ajudar l’equip en la posició. que cadascú puga”.

A més, l’exfutbolista també ha donat el que per a ell és la clau per a solucionar la situació:  “L’equip com més prompte ixca d’ahí millor, per a no entrar en les últimes sis jornades amb l’aigua al coll. És una plantilla molt jove, fa mesos a cap jugador se li podia ocorrir estar en aquesta situació. Els equips de la zona baixa estan acostumats… El València CF no i els jugadors tampoc. Mestalla serà fonamental per treure punts i ixir-ne”.