ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Juan Roig opina sobre l’elecció de Pedro Sánchez com a President

Per Blanquinegres · 16 Novembre, 2023

Juan Roig, president de Mercadona, ha assegurat en l’Acte del Corredor Mediterrani (celebrat a Madrid mentre se celebra el debat d’investidura) que «les empreses i els treballadors necessitem tranquil·litat». De fet, ha indicat que «si aquest problema el tinguérem a Portugal, alentiríem les inversions. Hem de donar tranquil·litat als espanyols però dins d’un marc d’estabilitat».

El president de Mercadona ha apuntat que l´enfrenament polític que viu Espanya perjudica l’economia i als espanyols. «Si ens enfronten als espanyols, a tots ens anirà pitjor«, ha sentenciat.

«El que necessitem dels polítics és que ens donen tranquil·litat, que ens donen el ritme a seguir i, sobretot, que no ens posen bastons a les rodes. El que estem veient és un enfrontament, que és el que s’està generant entre els polítics amb la resta de la societat. És un enfrontament entre espanyols«, ha advertit Juan Roig.

Al que ha afegit: «I està mig aconseguint-se una divisió entre els espanyols que no és gens bona i això no és bo per a l’economia, ni per a Espanya ni per als espanyols».