ACTUALITAT  

Juan Mata a un pas de tornar al Real Oviedo

Per Mauro Pérez · 22 Maig, 2024

El mitja punta Juan Mata podria estar a punt de tornar al club on es va formar en la seua infància. Mata ha mantingut converses amb el president de l’Oviedo, Martín Peláez, i la seua junta directiva per mirar com encaixar la operació i no sobrepassar el límit del Fair Play financer de LaLiga.

La volta de Mata, qui es troba sense equip després de finalitzar el seu contracte amb el Vissel Kobe japonés al gener d’enguany, representaria un enorme impuls per al Real Oviedo, tant dins com fora del camp. La seua experiència i qualitat futbolística serien inavaluables en la lluita per l’ascens a LaLiga, en el cas que este any no ho aconsegueixen

No obstant això, les negociacions no seran fàcils. L’encaix de Mata en el  Fair Play financier de LaLiga, és el que complicaria l’operació, encara que Mata tornaria gratis ja que des de gener es troba sense equip.

Malgrat les dificultats, la il·lusió pel possible retorn de Juan Mata a casa està viva entre l’afició oviedista. El somni de tornar a veure a l’asturià vestint la samarreta blava podria fer-se realitat en les pròximes setmanes.