Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  SOCIAL  

Juan Martín Queralt es reunirà amb Arcadi España

Per Miguel Castells · 13 Maig, 2021

De Torino a Mestalla continua donant passos cap a la democratització del club. La plataforma ja ha deixat clar que no es cassa amb ningú, i és per això que, segons APunt Esports el seu líder, Juan Martín Queralt, es reunirà amb Arcadi España, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, per tal de conèixer com es troba l’ATE ara mateix.

Els nou fulls de Meriton

Fa unes setmanes, Meriton Holdings va presentar nou fulls on es comprometia a acabar el poliesportiu de Benicalap i reprendre les obres del Nou Mestalla, però dins de la política valenciana estos fulls es van acollir d’una forma distinta, ja que mentres alguns concebien esperança, altres com Sandra Gómez no acaben de fiar-se dels moviments d’Anil Murthy i Peter Lim.

Possible demanda

La reunió de Juan Martín Queralt la provoca l’escepticisme, ja que per a De Torino a Mestalla l’ATE ja hauria d’haver caducat, per tant, si pensen que la Generalitat és còmplice d’esta pròrroga es plantegen ficar una demanda contra l’Ajuntament de València i tindre la capacitat de controlar el procés de l’ATE.

Un valencianisme viu

A València es parla de tot excepte de futbol. Els partits més importants ja no es juguen a Mestalla. Meriton va veure la fortalesa del valencianisme el dissabte passat a Mestalla, i hui ja sap que les plataformes que estan en contra de la seua gestió es reuneixen amb la classe política valenciana. El valencianisme està més viu que mai.