ACTUALITAT  

Juan Cala comentarà el Cadis – València d’este cap de setmana

Per Alex Alfaro · 11 Gener, 2024

Juan Cala sí que formarà part de l’equip de comentaristes que cobriran per a DAZN el Cadis – València d’aquest pròxim diumenge. Segons ha fet públic la cadena televisiva a través de la seua pàgina web, Fran Guillén estarà en la narració i li acompanyarà Mista, Edjogo, Miguel Quintana, Irene Molina i l’esmentat Juan Cala.

Cal recordar que malgrat ja trobar-se en l’equip de DAZN en eixe moment, la televisió, el València C.F i LaLiga van decidir que no era el més convenient que debutara fora de Cadis en un partit a Mestalla.

Des que propiciara un insult racista contra Diakhaby en plena pandèmia, en diferents moments l’exfutbolista ha mostrat el seu odi a l’afició del València. El mes d’octubre passat, per exemple, després que Mestalla li cantara que era un racista, Cala va respondre en Twitter on criticava a l’afició de Mestalla assegurant que “no donen per a més” i que es dona “cobertura a uns descerebrats”.

El Cadis arriba en llocs de descens després d’únicament haver guanyat 2 partits en tota la temporada. El València arriba amb un espai suficient de punts i es col·loca a 11 dels llocs de descens.