Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Jota Peleteiro, en l’òrbita del València

Per Gerard Gálvez · 15 Juliol, 2021

El València continua movent-se pel mercat a la búsqueda de jugadors a un cost molt reduït, si són gratis, millor, per a reforçar la plantilla. El club vol invertir els diners en la posició de migcampista defensiu, per la qual cosa la resta de jugadors han de ser el més barats possibles. En aquest escenari, Superdeporte apunta el nom de Jota Peleteiro, qui podria arribar lliure a València.

Sense contracte

Després d’acabar la temporada passada en l’Alavés, el futbolista es troba sense equip per a aquesta nova temporada. Jota és un extrem dret, de la pedrera del Celta, i que ha passat per equips d’Anglaterra i Espanya.

Actualment, segons Transfermarkt, el jugador té un valor de 1,8 milions d’euros. La passada campanya va disputar 23 partits, 17 com a titular en els quals va repartir dues assistències.

Jugadors lliures

Jota Peleteiro no és l’únic futbolista en l’òrbita del València que es troba sense equip. Miguel de la Fuente, davanter que va jugar la campanya passada al Leganés, també interessa al València. El jugador té més interessos després d’acabar en bona forma la temporada passada. El València no és l’únic club interessat.

Política de fitxatges

El club, i Bordalás, el té clar: tots els diners que s’invertisca per part del club serà per a la posició de migcampista defensiu. Les dues opcions que més força han agafat són Arambarri (favorit de Bordalás) i Jefferson Lerma, qui és més accessible que l’uruguaià. D’aquesta manera, el club haurà de reforçar-se a baix cost en la resta de posicions.