Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jose Luis Gayà: “Vos seguisc a la Kings League, algun dia jugaré. Ho tinc promés”

Per Marc Santiago · 07 Juny, 2023

La Kings League ha sigut tot un fenomen entre els joves i no tan joves. Per a qui no ho conega, la Kings League és un projecte organitzat per Gerard Piqué juntament amb influencers i streamers de parla hispana, on cadascú és president i propietari d’un equip de futbol 7 format per jugadors amateurs de les lligues regionals catalanes. Es juga cada diumenge a la vesprada la versió masculina i els dissabtes la versió femenina, coneguda com a Queens League.

Per aquest show han passat molts jugadors de futbol retirats, com és el cas de Ronaldinho, Cissé o més recentment Andrea Pirlo. És una competició que busca l’espectacle per davant de qualsevol cosa i que atrau molt públic jove, inclús gent que no li agrada el futbol.

L’altre dia un dels influencers que participa en aquest projecte, el famós streamer Grefg, va parlar amb el capità del València, José Luis Gayà, i li va oferir unir-se per a algun partit, al que Gayà va contestar:

“Vos seguisc un poc a la Kings League. També soc amic de Perxitaa (influencer participant). Ell m’intenta convéncer per a jugar, m’ho diu cada dia. Li ho tinc promés”

Sobre si s’uniria a l’equip de Grefg, va dir:

“Sóc fidel als Troncos (equip de Perxitaa) de moment, però ja saps com funciona açò. Si per davall hi ha coses…(bromeja)”