ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jose Luís Gayà ja toca baló i pensa en Osasuna

Per Alex Alfaro · 03 Març, 2023

El València es troba ara mateix entrenant pensant en el partit del pròxim diumenge enfront del FC Barcelona al Camp Nou. Partit complicat enfront del líder de la competició i que malgrat les baixes dels culers, ahir en el Bernabéu va demostrar que pot donar un gran nivell malgrat la derrota enfront de l’Almeria.

El València també tindrà baixes importants. Nico, Jaume, Cavani, Marcos André i Gayà estan completament descartats de cara al partit del pròxim cap de setmana i treballen durament a Paterna per a estar al més prompte possible.

Tal com han avançat els companys de Cope i hem pogut confirmar en Blanquinegres, Gayà ha eixit a la gespa sobre les 10.30 del matí i ha tocat ja pilota. És un pas molt positiu en el seu procés de recuperació del turmell dret.

Gayà ha treballat al costat del recuperador Alberto Pardo i des del club no descarta la seua presència en el partit del dissabte següent enfront d’Osasuna. No obstant això, dependrà de l’evolució en el dia a dia, però eixe és l’objectiu que està marcat de portes cap a dins.