Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

José Gayà parla després d’abandonar la concentració de la selecció

Per Pablo Marquez · 19 Novembre, 2022

José Gayà ha abandonat la concentració de la Selecció Espanyola per un esquinç lleuger. Luís Enrique anunciava a través del seu directe en Twitch que havia sigut el dia més complicat de la concentració. A més, assenyalava que no era una lesió greu, però que per la immediatesa dels partits, no podien assumir cap risc.

Ahir a la nit, José Gayà va arribar a l’aeroport de Catar per a marxar cap a Espanya. En eixe lloc, el lateral del València va atendre a la Cadena SER i a la COPE, on va comentar les seues sensacions després d’esta decisió.

Estic tractant encara assimilar esta situació. Estic segur que Luís Enrique ho fa pel bé de l’equip. Els desitge el millor i animaré des de casa.

És una situació difícil. És molt dur. Estic molt trist, però també molt orgullós per haver lluitat per a poder estar ací.

Desitge el millor als meus companys. Han creat un grup i un ambient que mai havia vist.

Gayà ha arribat a Espanya

Este matí, els companys d’À Punt Esports informaven a través d’un vídeo que José Gayà havia aterrat en Madrid des de Doha. Cal recordar que el capità del València ha viatjat per carretera a la Capital del Túria. Per tant, no anirà a l’aeroport de Manises.

Gayà arriba a la Ciutat Esportiva

Segons ha informat Deportes COPE València, José Gayà ha arribat a la Ciutat Esportiva de Paterna després d’haver viatjat en cotxe des de Madrid. El lateral treballarà en la seua recuperació i es ficarà a les ordres de Gennaro Gattuso per a tornar en unes condicions òptimes.