ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

José Gayà: “Hem regalat la primera part”

Per Pablo Marquez · 15 Febrer, 2021

Una vegada va concloure el partit, José Gayà, va eixir com capità del València a declarar davant els mitjans de comunicació sobre la imatge que va oferir el València a l’estadi Alfredo Di Stefano. Després de la derrota per 2-0, el capità va reflexionar sobre el partit i va donar la seua opinió al respecte.

Les sensacions són molt males. Hem regalat la primera part i no és la primera vegada que passa això. No serveix de res vindre ací a dir-lo, però després no fer res. No hem eixit amb la intensitat que requeria el partit. Sense intensitat no sé a què anem a aspirar.

Hem anat a la pressió d’una manera molt tímida i ells eixien amb molta facilitat. Quan recuperàvem la possessió no trobàvem cap eixida. Ells pressionaven bé i nosaltres no hem pogut fer tres passes.

En la segona meitat hem estat millor, però no era difícil millorar la imatge de la primera part. Hem de fer-lo des del principi. Les sensacions d’esta primera part no s’expliquen.

Hem de mirar al següent partit. No serveix de res mirar la classificació. Hui hauríem d’haver fet un bon partit i no l’hem fet.