Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

José Gayà: “Ha hagut altres ofertes, però jo sempre volia estar ací”

Per Pablo Marquez · 19 Octubre, 2022

José Gayà ha atés als mitjans de comunicació en un acte commemoratiu per la seua renovació. El capità ha firmat fins a 2027 i des del València ja utilitzen el terme one club man per a referir-se a ell. L’acte s’ha celebrat en el palc VIP de l’estadi de Mestalla i han acudit els familiars de Gayà. Així com llegendes com Ricardo Arias. Per part de la directiva del València, també han estat presents, Javier Solís, Imna Ibáñez, Lay Hoon i Miguel Ángel Corona.

El somni de Gayà

“Jo sempre des del primer moment he volgut estar ací. Anar-me’n a un altre club no era l’important per a mi. Crec que en projecte. En tres anys he jugat dos finals. La meua ambició és tornar al València als llocs alts”.

“Ha hagut ofertes d’altres clubs. Al meu cap sempre ha estat ser ací. Crec que encara tinc molt marge de millora i vull que siga ací”.

“És una cosa amb la qual mai m’he obsessionat. Però ara que tinc un gran numero de partits ho tinc en compte. Si supere a qui supere, estaré encantat de fer-lo”.

“La meua renovació és un missatge per a tots. No hi ha club més gran que el València. Per la seua afició. No oblidaré mai com va actuar la meua afició en la final de Sevilla, després d’una dura derrota”.

“Ara tinc molts objectius. M’agradaria molt alçar un títol a nivell personal. Estos últims anys no han sigut els millors, però he jugat uns ocatus de Champions i dos finals”.