La millor informació del ValènciaCF en valencià

José Gayà: “El València és el club que tindré sempre al meu cor”
,

José Gayà: “El València és el club que tindré sempre al meu cor”

COMPARTIR

El València es va classificar ahir per a la final de la Copa del Rei. El club de la Capital del Túria va ser capaç de guanyar a l’Athlètic Club gràcies a un solitari gol de Gonçalo Guedes en la primera part. La nit era una gran celebració i la festa es va allargar molt. Els jugadors van eixir al balcó i van cantar amb una afició, la qual estava totalment encantada.

En eixe moment, molts jugadors van atendre als mitjans de comunicació presents i van deixar diversos missatges importants. Un d’ells va ser José Gayà. El capità es va lesionar en la primera part i no va poder ajudar als seus companys. També va ser preguntat pel seu futur i la seua possible renovació amb el València CF. 

La seua renovació

Ara no és el moment per a parlar d’això. Vuic moltíssim a l’afició. Estic en este club des que tenia onze anys i nits com estes queden per al record. El València és el club que tindré sempre al meu cor. És la meua casa. 

La Copa del Centenari

Mai en la meua vida he sentit una sensació igual que quan l’àrbitre va xiular el final del partit en la Final de Copa davant el Barça. Ara hem de repetir eixa sensació.

En la Final davant el Barça, quan eixim al camp notem com si la part dels valencianistes estiguera plena i l’els culers, buida. Per això vam fer eixa primera part. Hui no volíem baixar-nos de l’autobús, l’afició ens ha acompanyat tot el trajecte.

L’estat físic de Gayà

Ara he de recuperar-me bé de veritat per a afrontar el final de Lliga i la final de Copa en les millors condicions possibles.

Anys complicats

Després d’estos anys difícils, esta afició i este equip ens mereixem esta copa i la lluitarem fins al final.