Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

José Gayà: “Diria als més menuts que el més important és tindre lleialtat a este club”

Per Pablo Marquez · 27 Octubre, 2022

José Gayà ha atés a Goal i a altre mitjans de comunicació abans de rebre al FC Barcelona. El capità del València ha parlat de la seua renovació i del que significa. A més d’això, ha parlat de Carlos Soler i de la seua marxa al París Saint Germain.

Significat de la renovació

M’he criat en el València des dels 11 anys. És difícil d’explicar, però és una cosa que se sent. Ser aficionat del València i poder representar-ho sent jugador i capità, haver passat per totes les inferiors, estar en les bones i en les dolentes, és especial.

El València m’ha donat tot, ha apostat sempre per mi i soc feliç ací a València. El dia que no siga feliç a València, seré el primer a dir-ho, però hui dia em fa molta il·lusió estar en el club i ser important.

Vull retornar al València al lloc que es mereix, lluitant per grans coses. Estos últims anys he pogut disputar algunes finals i ha sigut important. La realitat és que estic on vull estar i si li ho haguera d’explicar als xiquets, els diria que el més important és tindre lleialtat a este club.

La marxa de Carlos Soler

Carlos ha decidit anar-se’n a París i òbviament a mi, com a company, m’hauria agradat que es quedara. És veritat que ha començat jugant poc, però a poc a poc va millor, ja està començant a marcar gols i no és fàcil adaptar-se a un equip com el PSG, on estan els millors del món.

Crec que Carlos ja sabia que no anava a ser fàcil. El conec, té molta personalitat, encaixa en el sistema i és qüestió de temps que ho faça bé.