+  SOCIAL  

Jose de los Santos, Españeta i Aurelio Martínez, insígnies d’or i brillants

Per Blanquinegres · 21 Novembre, 2014

El Consell VCF, en boca del seu president, va anunciar al final de la Junta, la proposta de premiar amb la màxima distinció del Club a tres persones que han treballat defensant i amant el nom València CF.

 

S’ha apropava la fi de la nit, i a les últimes al·locucions del president blanquinegre, va aprofitar per proposar al seu Consell, el nom de tres empleats del Club per rebre la insígnia d’or i brillants.  Més a més, el d’ahir suposava l’adéu de gran part de l’actual Consell d’administració. El proper 1 de desembre, el canvi, a favor de Meriton, ja serà complet.

Davant esta situació, el president Salvo vol tancar l’etapa del seu primer grup de treball, proposant-los els noms de Jose de los Santos, Bernardo España i Aurelio Martínez, ja que fins al moment, en l’era Salvo no s’havia repartit cap distinció honorifica d’este grau.

El nom d’Aurelio Martínez, ha sigut el sinònim de la tranquil·litat i serenitat dins del dur i complicat procés de venda. D’esta forma, el encara president de la Fundació VCF serà condecorat. El segon nom, Bernardo España, tal vegada no diga molt, però si diem el seu malnom, ‘Españeta’, la cosa ja canvia. Empleat model i fidel de qualsevol empresa. Però este VCF és diferent i Españeta és una icona més per a l’afició blanquinegra. El tercer nom, és el més especial. Més a l’ombra però amb una tasca molt important al verd. Jose de los Santos, ATS de l’equip. Passarà desapercebut moltes voltes, però quan un jugador necessita assistència mèdica ahí esta ell junt al metge.

‘Pepe’, vora recompensada la seua llarga trajectòria a l’entitat blanquinegra, 35 anys al costat de la rata penada. La figura de Pepe als terrenys de joc moltes voltes és la de suportar les bromes de cadascú dels jugadors blanquinegres, però en altre exercici d’amor i lleialtat al Club de Mestalla, Pepe es deia com si dels seus mateixos fill es tractarà.