Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

DECLARACIONS  

Jorge Sáenz: “Hi havia dies que em plantejava moltes coses”

Per Josep Prats · 30 Septembre, 2021

El jugador del VCF cedit al Marítimo de Portugal, Jorge Sáenz, ha trencat el seu silenci al canal de Twitch de Manoj Daswani, després de patir un calvari la temporada passada al Celta, on no contava en els plans de Coudet i va estar apartat de l’equip.

Em comuniquen dues setmanes abans d’obrir-se el mercat d’hivern que no compten amb mi. Jo els dic que perfecte que buscaré destí. Quatre o cinc dies abans que s’òbriga el mercat arribe a un entrenament normal i no entrene amb el grup, entrene apart i he d’estar com una hora donant voltes al camp amb un altre company sense estar el mercat obert. Tot d’una sense jo negar-me a eixir

En cap moment vaig crear cap conflicte. Em vaig posar a buscar eixida però estava això del COVID i era molt complicat trobar opcions en aqueix moment i les que m’oferia el club no m’agradaven res. Van anar passant els dies i cada vegada el tracte va ser pitjor. Em tenien donant voltes al camp, entrenaments desmesurats que no eren normals i que es va allargar fins a final de temporada

Ho vaig passar bastant malament i va haver-hi dies que et plantejaves moltes coses. Ho pagava a casa, hi havia dies que arribava a casa i no m’abellia parlar amb la meua parella. Fa ràbia que per coses professionals ho acabes pagant en el personal. Fins que canvies la mentalitat i vaig començar a mirar-ho més que com un càstig com una oportunitat per a mi per a millorar en el físic

Hi havia moments en què les cames no et donaven per a més. Va ser molt complicat. Continue pensant que la finalitat era que em rendira. Hui dia no sé si va ser per part de l’entrenador o del club ni el vull saber. No quedava una altra que aguantar l’estirada. Vaig parlar amb AFE i acordem amb el club que, almenys, acceptant entrenar apart, féiem la part inicial amb el grup i els entrenaments que no foren per a putejar-nos, parlant clar, els que serviren per a créixer i ser millor futbolista. Ací la cosa va ser més o menys a millor