ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jorge Sáenz eixirà del Celta

Per Pablo Marquez · 22 Septembre, 2020

El València va fitxar la temporada passada a Jorge Sáenz, central del Tenerife que va destacar molt en la Segona Divisió espanyola.

Com l’any passat el jove central no tenia lloc en la plantilla del València, el club de la Capital del Túria va prendre la decisió de cedir a Jorge Sáenz al Celta de Vigo durant dues temporades.

El primer any el central va jugar poc. El València esperava que Jorge Sáenz fóra important en un equip com el Celta, però Òscar Garcia no va comptar molt amb ell.

El jugador ha volgut esperar una temporada més i veure si podria ser important en esta lliga. No obstant això, segons informa el diari AS, Òscar Garcia ha contactat amb Jorge Sáenz per a dir-li que s’ha de buscar un nou equip, perquè al Celta és la quinta opció.

El central tenia l’opció de tornar al València. No obstant això, eixa opció va quedar descartada quan el Celta li va exigir al club valencià la clàusula compensatòria per no complir els dos anys al Celta.

Per tant, el València i Jorge Sáenz tenen l’obligació de buscat un equip en el qual Jorge Sáenz puga disputar minuts. El temps juga en contra del València i del jugador i hauran de treballar amb velocitat per a buscar un destí millor per al jove central.