ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jorge Mendes i Joan Laporta treballen en el fitxatge de Carlos Soler

Per Pablo Marquez · 09 Juny, 2022

Jorge Mendes té la missió d’ajudar a Peter Lim a vendre als seus millors futbolistes. El València CF necessita quadrar el seu pressupost abans del trenta de juny. Per este motiu, la urgència és màxima i Lim necessita que el representant portugués ajude en les negociacions amb altres clubs. Un dels jugadors que el València vendrà en este mercat d’estiu és Carlos Soler. El capità acaba contracte en 2023 i tot fa indicar que no renovarà. 

Per este motiu, la situació de Soler ha despertat l’interés de diferents clubs que podrien llançar-se a pel seu fitxatge. Un dels clubs que ha sonat amb més força ha sigut el FC Barcelona. De fet, ahir a la nit van sopar junts en Barcelona Joan Laporta i Jorge Mendes. En el sopar van parlar de molts jugadors, però un d’ells va ser Carlos Soler. 

El Barça intentarà fitxar a Soler

El FC Barcelona vol al migcampista del València com a recanvi de Frenkie De Jong, el qual té moltes opcions d’eixir del Barça a causa de la dramàtica situació econòmica que sofreix el club català. Ara mateix, segons ha informat el diari AS, el preu de Carlos Soler podria ser entorn a 25 milions d’euros més algun jugador. El Barça busca la fórmula econòmica per a poder aconseguir el fitxatge de Soler. Per este motiu, intentarà abaratir-lo amb diferents jugadors. 

En eixa reunió, segons ha afegit el diari AS, van eixir els noms de Nico González, Serginho Dest, Trincao o Martin Braithwaite. El València encara no ha rebut cap oferta formal i el Barça espera poder vendre a De Jong per a poder fitxar. Mentrestant, cal recordar que el València necessita vendre abans del 30 de juny. Per este motiu, Anil Murhy va viatjar el mes passat a Barcelona per a oferir a Carlos Soler i a José Gayà. 

Nico podria interessar al València

D’altra banda, un futbolista del Barça que podria eixir en este mercat és Nico González. El jove pedrera va tindre un gran impacte en la primera part de la temporada. No obstant això, amb el pas dels mesos ha acabat tenint un rol més secundari i ha deixat de ser important per a Xavi. En un principi, el Barça no es planteja una venda del jugador, però com Jorge Mendes és el seu representant, ha fet pressió per a buscar-li el millor futur. Per este motiu, Nico podria buscar una eixida en qualitat de cedit cap a un altre club, el qual podria ser el València CF.