ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  FITXATGES  

Jorge Mendes ha tancat una operació per a enviar un jugador al València

Per Pablo Marquez · 01 Agost, 2022

Peter Lim té una gran relació amb Jorge Mendes. El màxim accionista del València ha firmat múltiples operacions amb el representant portugués des de la seua compra de les accions del club valencià. De fet, en este mercat de fitxatges ja ha arribat Samuel Lino, un jugador que l’Atlètic de Madrid no podria mantenir per la seua condició d’extracomunitari. 

Tiago Ribeiro jugarà en el València Mestalla

Ara mateix, segons acaba d’informar Tribuna Deportiva, el València ha acordat l’arribada del migcampista Tiago Ribeiro. El jugador procedent del Mónaco vindrà al València per a jugar en el València Mestalla. No obstant això, la idea del club és que tinga dinàmica amb el primer equip. Per tant, és molt probable que Tiago Ribeiro puga jugar algun partit amb l’equip de Gattuso. 

Esta operació ha sigut tancada per Jorge Mendes. El representant portugués té una bona relació amb els dos clubs i ha sigut l’intermediari principal. Per la seua part, Tiago Ribeiro arriba en qualitat de cessió. Per la seua part, el València està fent tot el possible per a poder incloure una opció de compra en l’operació. 

Tiago Ribeiro ja està en València 

Per últim, Tiago Ribeiro ja està en València per a fer tots els tràmits previs abans de l’oficialitat del seu fitxatge. El futbolista té moltes ganes de poder demostrar el seu nivell i poder tindre una bona carrera futbolística. En principi, el migcampista portugués jugarà en Segona RFEF amb el València Mestalla, però participarà en els entrenaments de Gattuso.