ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jorge Mendes es cansa del València

Per Pablo Marquez · 25 Septembre, 2020

El representant més important del món està en els seus dies favorits del mercat de fitxatges. Jorge Mendes aprofita les últimes dades del mercat per a fer operacions que estaven bloquejades i col·locar als seus jugadors pels equips que volen.

A més, el representant portugués sempre s’endú una bona bonificació econòmica per cada operació. En l’últim fitxatge del Wolves, Jorge Mendes va aconseguir una comissió de set milions d’euros.

Mendes sempre ha tingut una bona relació amb Peter Lim. De fet, la majoria de les operacions que ha realitzat el València des de la compra de Meriton Holdings han sigut obra de Jorge Mendes.

No obstant això, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el representant portugués no té ganes de realitzar més operacions amb el València CF, perquè està esperant conéixer si és admesa a tràmit la demanda presentada contra la seua persona pel suposat cobrament de comissions abusives.

UN MERCAT AMB JORGE MENDES

Des del començament del mercat, Peter Lim i Jorge Mendes han gestionat el mercat de fitxatges del València. El magnat singapurés i el representant tenien acordada l’arribada del central portugués, Diogo Leite, des de fa uns mesos.

Per això, Peter Lim no ha volgut contractar a cap central encara. El màxim accionista encara confia a poder traure a Leite.

Només queden deu dies de mercat i el València encara no ha fitxat a cap futbolista. Peter Lim ha de moure’s amb velocitat si té la intenció de reforçar a l’equip de Javi Gracia, el qual ho ha demanat per activa i per passiva.