ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jorge Mendes accelera l’operació Rafa Mir

Per Blanquinegres · 13 Gener, 2024

Peter Lim no té ni molt menys l’interés de millorar la plantilla del València en el mercat d’hivern. Segons ell, i tal com va explicar Layhoon en la roda de premsa posterior a la Junta d’Accionistes, el màxim accionista no té por al fet que el València puga descendir aquesta temporada. I això a ell, de moment, li sembla suficient.

És per això que el pressupost de la plantilla està tancat i només es pot canviar un cromo per un altre, però mai fer la plantilla més cara. Per això, la direcció esportiva es troba treballant en la possibilitat de donar eixida a futbolistes que no estan tenint molt protagonisme en la primera part de la temporada i utilitzar eixe marge per a un altre futbolista. Amb l’eixida de Cenk la intenció era donar entrada a Peter Federico.

No obstant això, Jorge Mendes ha canviat totes les fitxes del puzle. El superagent es troba treballant en la possibilitat de traspassar a Koba Koindredi al Sporting de Portugal, tal com va informar el diari Rècord.

Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, l’Sporting es troba treballant amb Jorge Mendes perquè l’operació es puga tancar al llarg de la setmana vinent per a comprar el 50% dels drets econòmics del futbolista en una operació que podria rondar els 4 milions d’euros per la meitat dels drets del futbolista.

L’agent de Rafa Mir es diu Carlos Bucero i és soci de Jorge Mendes i una de les seues màximes persones de confiança en el territori espanyol. Per tant, es tracta d’una operació a doss bandes orquestrada per Mendes. Aconseguir finançament a través de Koba per a aconseguir la cessió de Rafa Mir i d’aquesta manera acontentar a totes les parts.

Rafa Mir és l’única petició expressa que ha fet Rubén Baraja en tota la temporada i el nom que porta volent des del mercat d’estiu. Com revela Golsmedia, ahir Rafa Mir va acudir a l’hotel de Sevilla en el qual es trobava allotjat Miguel Ángel Corona, que va estar en la llotja del Ramón Sánchez Pizjuán.

Rafa Mir va explicar a l’eixida del partit que es quedava en el Sevilla i que tenia “tres anys i mig de contracte”, però es tracta de declaracions en un context on no va a explicar la realitat de la seua situació. Rafa Mir no va ser sincer davant els mitjans de comunicació de Sevilla. Orta i el Sevilla li han comunicat que ha d’eixir en este mercat i Rafa Mir no pensa en altra cosa des del mes d’estiu.