La millor informació del ValènciaCF en valencià

Jordi Sánchez torna al València
,

Jordi Sánchez torna al València

COMPARTIR

El davanter català, Jordi Sánchez, que va disputar el play-off d’ascens a Segona amb el Mestalla i va ser capità del filial, torna a la disciplina del conjunt blanquinegre després d’una temporada al Numància i l’Eivissa.

El jugador, que va provar sort, sense fortuna, a Segona Divisió sempre ha reconegut estar enamorat de València i del València, per el que quan va tindre l’oportunitat de tornar, va donar molta prioritat a l’oferta del club che.

Tot i que encara no és oficial, es pot confirmar que Jordi tornarà a ser jugador del Mestalla, on arribarà cedit pel Numància per una temporada. El València no vol que succeïsca altra vegada el mateix que va ocórrer l’any passat i vol donar-li experiència a un equip amb moltes cares joves. A causa dels seus 24 anys, Jordi no podrà pujar al primer equip i continuar amb el València Mestalla.

El conjunt sorià no va confiar esportivament en Jordi com ell esperava i a l’hivern passat hi va haver de marxar-se a l’Eivissa en cerca de minuts, on va fer un bon paper que va deixar a l’equip balear molt prop de jugar la promoció d’ascens.