ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

Jordi Escobar posarà rumb al Milà

Per Josep Prats · 02 Octubre, 2020

El VCF deixarà eixir a una de les grans joies de l’Acadèmia. Jordi Escobar posarà rumb en les pròximes hores al seu nou club, el Milà. Segons avança Plazadeportiva.com, el jugador ha estat este estiu en la taula de diversos clubs.

El que és clar que Escobar abandonarà la disciplina valencianista perquè el VCF no tindrà un salari elevat. En canvi, el conjunt de Mestalla s’aguardarà una part dels drets del jugador per al futur. La incorporació del davanter al Milà podria fer-se oficial en les pròximes hores. En tot cas, sap que el Milà el cedirà a algun club espanyol o holandés.

L’Elx va contactar amb ell

El jugador de la pedrera també va ser oferit a l’Elx per a jugar en primera, però les negociacions entre el conjunt il·licità i el jugador no arribaren a bon port. Té contracte en vigor fins a 2022, però el VCF facilitarà la seua eixida.

No ha arribat a debutar amb el primer equip

El jugador català eixirà del conjunt valencianista sense haver disputat cap minut amb el primer equip. Ha completat algun entrenament amb el primer equip, però mai ha sigut capaç de debutar a la Primera Divisió. La temporada passada va disputar els huit partits de la Youth League i 19 amb el VCF Mestalla.

A més, la seua agencia de representació no vol tindre el més mínim contacte amb el VCF, ja que el representa el mateix agent que Marcelino García Toral.