ACTUALITAT  

Jordi Alba confessa en què va gastar el primer milió que va guanyar al València C.F

Per Alex Alfaro · 22 Març, 2023

Jordi Alba ha sigut entrevistat en un dels programes televisius més famosos, Viatjant amb Chester. El futbolista del FC Barcelona s’ha sincerat sobre diversos aspectes de la seua vida. Amb el Futbol Club Barcelona en el punt de mira de la polèmica, Jordi Alba no ha tingut més remei que respondre a algunes preguntes més que incòmodes. No obstant això, el de L’Hospitalet de Llobregat s’ha mostrat molt tranquil en tot moment.

Jordi Alba li ha confessat a Risto Mejide que el seu primer milió d’euros el va guanyar quan estava jugant amb al València C.F. i que no li va donar importància perquè els diners mai han sigut el més important per a ell.

“El primer que vaig fer va ser comprar-li un cotxe al meu pare. Ell baixava cada 4 dies a València a veure’m fins que un dia va tindre un accident amb un altre camió i li van destrossar el cotxe. Per sort a ell no li va passar res”, ha comptat el futbolista.

“Em vaig anar al concessionari amb el meu representant i li vaig comprar un cotxe de sorpresa perquè si no, no l’hauria volgut: un Mercedes. Li vaig dir que li arribaria un paquet de la meua marca i va baixar a l’Hospitalet i va rebre el cotxe. No s’ho creia, es va posar a plorar; pel detall i per haver-hi pensant en ell, no pel cotxe en si“, ha detallat Jordi Alba davant la sorpresa de Risto Mejide.