Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Jonathan Calleri, nova opció per al València

Per Gerard Gálvez · 20 Juliol, 2021

El València busca davanter. Actualment, José Bordalás compta amb Maxi Gómez, Rubén Sobrino i Manu Vallejo en la part de la davantera, per la qual cosa, en jugar un 4-4-2, necessita més efectius en la zona més avançada del camp. Segons Carlos Bosch, el davanter argentí Jonathan Calleri està damunt de la taula del club valencianista.

Xifres de Calleri

El davanter del Maldonado, club uruguaià, ha estat cedit les últimes temporades en la lliga espanyola. Equips com Las Palmas, Alavés, Espanyol i Osasuna han comptat amb els serveis del davanter. Ara, el València es planteja la incorporació del Calleri.

La temporada passada, en l’Osasuna i baix les ordres de Jagoba Arrasate, Jonathan Calleri va jugar un total de 27 partits, en els quals va anotar 6 gols i ha repartit 2 assistències entre la Lliga Santander i la Copa del Rei.

Perfil ‘Maxi Gómez’

Amb Jonathan Calleri, el València busca un perfil similar al del Maxi Gómez. Amb Manu Vallejo, Rubén Sobrino i qui sap si Guedes (més l’interés en Marcos André), Bordalás ja té el seu davanter mòbil que jugue entre línies.

Ara, el club es planteja una figura de davanter centre, que fixe als centrals i siga capaç de rematar qualsevol pilota dins de l’àrea. Una nova opció que apareix en les oficines del València.