+  PRIMER EQUIP  

Jonas podria abandonar el València amb la carta de llibertat

Per Blanquinegres · 29 Agost, 2014

Després del que el jugador comunicarà al club la seua intenció de romandre l’any que li resta de contracte, el club hauria canviat de pensar i estaria disposat a oferir-li la llibertat.

 

Jonas Gonçalves, esta convertint-se en un problema per a Nuno i per al València, en definitiva. L’encara, jugador blanquinegre acaba contracte al 2015 on la seua fitxa i la seua condició d’extracomunitari, se antulla com a clau per tal de tancar les últimes incorporacions que apuntalen un equip de garanties.

A 4 dies per a tancar la finestra de traspassos, el València continua buidant la seua plantilla. Des d’el primer dia en que arribarà de les seues vacances, Jonas no ha tingut cabuda en els pensaments de Nuno. Este fet a provocat una devaluació, encara més, de les possibilitats del jugador per tal de trobar una solució fora de València.

Les propostes han arribat però no ha convençut al jugador. Al llarg de l’estiu han arribat a les oficines de Mestalla ofertes de Mèxic, Xina o Emirats Àrabs, però fa pocs dies es vinculava al Sevilla amb el jugador, proposta que hauria agafat força. Unai Emery voldria retrobar-se en un altre jugador que ja va estar a les seues ordres.

El Sevilla estaria disposat a endur-se al brasiler, però només en la condició de que aconseguisca la carta de llibertat, ja que de cap manera el conjunt hispalense no estaria disposat a pagar els  2 milions, xifra per la que el València taxa al jugador. Ampliar, que esta opció al jugador li motivaria i activaria el mode pressió per tal d’aconseguir la seua llibertat.

Així, finalment, el conjunt de Mestalla, davant del poc temps que te i de les poques ganes del propi jugador en donar una facilitat, estaria disposat a oferir-li la carta de llibertat i oblidar-se de la seua fitxa econòmica i de la seua condició d’extracomunitari que podria ajudar a la incorporació d’un jugador en passaport no europeu, a més de complir amb el Fair Play financer en el cas de que arribaren les últimes incorporacions que Nuno te al cap.