ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Joey Lim serà l’home de confiança de Lim amb l’absència de Murthy

Per Pablo Marquez · 08 Febrer, 2021

El president del València CF, Anil Murthy, ha viatjat a Singapur per a ocupar-se d’uns temes personals i per a reunir-se amb el màxim accionista del club, Peter Lim. Des que va començar la pandèmia, esta és la primera vegada que Anil Murthy abandona la ciutat de València per a tornar al país asiàtic.

A conseqüència de les mesures contra la Covid-19 que ha imposat Singapur, Anil Murthy haurà d’estar confinat en un hotel del país per a evitar que puga contagiar a persones residents. Per tant, Anil Murthy estarà al voltant de tres setmanes en Singapur.

JOEY LIM SERÀ L’HOME FORT DE MERITON EN VALÈNCIA

Mentrestant, segons ha informat el periodista valencià Hèctor Gómez, la figura principal de Meriton Holdigns en el València CF serà Joey Lim. L’empresari va arribar al club de la Capital del Túria en el mes de setembre de l’any passat.

Des que ha arribat, ha remodelat el departament de comunicació del club i ha acomiadat a moltes persones que estaven treballant des de fa molts anys en el València CF, com va ser el cas de Manolo Mas o Àlex Navarro. Ara mateix, tot fa indicar que la confiança depositada en Joey Lim és plena per part del màxim accionista.

Fins que Anil Murthy torne a la ciutat de València, Joey Lim serà l’encarregat de representar al club en les grades dels estadis, en els quals el València haja de jugar. Cal recordar que esta situació ja s’ha produït durant els partits de Copa del Rei, ja que Anil Murthy no viatjava amb l’equip per a veure els partits de copa.

ANIL ES REUNIRÀ AMB PETER LIM EN SINGAPUR

Per la part que correspon a l’actual president del València, Murthy es reunirà en Singapur amb Peter Lim. El president aproparà postures amb el màxim accionista i rebrà les directrius de Lim per a continuar amb les seues idees sobre el València CF.

Anil Murthy tornarà a València sobre l’última setmana de febrer amb les últimes indicacions de Peter Lim i amb la seua idea de gestió sobre el València CF.