+  ACTUALITAT  

Joaquín tornarà a exhibir la seua finta i ‘sprint’ a Mestalla

Per Blanquinegres · 18 Septembre, 2015

Joaquín Sánchez tornarà, demà dissabte, a la que va ser la seua primera casa diferent a la verdiblanca, l’estadi de Mestalla. Tot i que, el Puerto de Santa Maria ha visitat la Capital del Túria com a integrant del Màlaga, esta, serà la primera vegada que ho faça com a jugador del Club del seus amors, del Reial Betis Balompié.

El legat de Joaquín al conjunt blanquinegre va començar a l’estiu del 2006 fins el 2011. Aterrat a València com el jugador més car d’aquell VCF, 25 milions, el gadità va sumar un total de 247 partits com valencianista on va poder afegir una Copa del Rei al curs 2007/2008.

L’extrem dretà ja en una etapa final de la seua vida futbolística, torna al conjunt de les tretze barres verd i blanques per a retornar l’estima que la grada del Villamarín sempre li ha professat. Però si d’una cosa pot presumir l’andalús és de memòria, ja que aprofitant la prèvia d’este duel, com és un VCF-Betis, Joaquín no ha sabut oblidar-se de la que durant 5 campanyes va ser la seua segona afició, després del Betis. Tot un gest de noblesa d’un home amb molt d’art, dins i fora del camp.