ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

“Joaquín hauria arribat més lluny de no anar al València”: qui ha dit això?

Per Blanquinegres · 21 Abril, 2023

L’anunci de la retirada del futbol professional de Joaquín Sánchez ha produït una ona d’homenatges i bons comentaris cap a la carrera del jugador del Betis, que arribarà a la seua fi quan acabe la present temporada.

Molts han sigut els moments que ha viscut en el món del futbol i precisament sobre un d’ells ha volgut parlar Miguel Valenzuela, el primer entrenador que va tindre el futbolista bètic. “Escolte molta gent dir que des que es va posar les botes semblava que anava a ser futbolista… no és així. Tot és molt més exigent”, ha revelat Valenzuela en MARCA Daily sobre com va començar la seua marxa el de Port de Santa María.

Això sí, Valenzuela també ha afirmat que la seua carrera haguera sigut millor si no haguera fitxat pel València CF. “Joaquín haguera arribat més lluny de no anar al València”, ha recalcat el que fora tècnic de l’atacant espanyol.

No obstant això, cal recordar que l’extrem del Betis va aconseguir guanyar la Copa del Rei amb el València la temporada 2007/08, club en el qual va romandre cinc temporades per a després fitxar pel Màlaga, la *Fiorentina i finalment tornar al Betis.