+  PRIMER EQUIP  

Joao Pereira té via lliure per a negociar

Per Blanquinegres · 16 Gener, 2015

El lateral portuguès pot negociat el seu futur amb les diferents ofertes que té damunt la taula.

 

La situació de Joao Pereira dins del València CF ha pegat una bolcada de 180º, respecte la passada campanya i l’actual temporada. Tot i que el portuguès va acurtar les seues vacances, per petició de Nuno, Joao no sap el que és disputar un minut oficial amb la camiseta blanquinegra esta campanya 2014-2015 a les ordres del tècnic luso.

Amb la desaparició del lateral de la dinàmica de competició a agost, Joao sabia que el seu cicle dins del vestidor blanquinegre havia acabat, havent de buscar-se acomodo a altre equip. El lateral internacional, amb el mercat obert, compta amb diverses propostes, i encara que li resta de contracte fins al 2016, el València li permet negociar per facilitar-li una possible eixida fins al tancament del mercat d’hivern.

Una eixida que sols es produiria, si Pereira perdonarà el que encara li resta de contracte. Del contrari, Joao acabaria la temporada formant part del vestidor valencianista, ja que per a Nuno, l’actitud del jugador a les seues sessions d’entrenament és bona i sense donar cap tipus de problema.