+  DECLARACIONS  FITXATGES  

Joao Cancelo: “Estar a un club com el València es tota una oportunitat”

Per Blanquinegres · 21 Agost, 2014

El València CF presenta a la seua novena cara nova per a la campanya 2014-15.

El president Amadeo Salvo a iniciat el torn de paraula a l’acte de presentació, on ha explicat la situació del jugador en el club i a mes agrair-li la seua aposta. “Alegria, un nou jugador jove, cedit per el Benfica però en el moment que es faça efectiva la compra a Meriton serà jugador del València, com Rodrigo i André. Va a agrada molt en Mestalla. Hem de preparar un futur per a un club potent de futur.” El mateix Salvo s’ha dirigit cap al jove lateral en portuguès per tal de desitjar-li la millor de les sorts.

En segon torn Rufete ha destacat també les virtuts i futur del jove de 20 anys. “Jugador molt modern, per a ser lateral dret. El seu recorregut, fins ara i en el futur pot ser important. Estem contents per que estiga ací en este nou projecte. Gracies per estar amb nosaltres.”

Per últim, Joao ha pres la paraula responent al mitjans de comunicació presents a la Ciutat Esportiva de Paterna, en ella Cancelo s’ha mostrat “molt feliç de tindre esta oportunitat, d’estar a un club com el València. Estic a una de les millor lligues del mon, molt competitiva i amb treball i dedicació espere que tot vaja bé.” Degut a la seua curta edat, ha sigut preguntat per la tasca que li ha encomanat Nuno Espíritu Santo. “Nuno el que vol treball i dedicació per tal de forma un gran equip, en el individual m’ha demanat ajudar a fer un grup fort.” El jugador, esta “preparat per a competir en la lliga, es una responsabilitat. Procurarem fer un grup gran, encara l’edat de la majoria del grup.”