La millor informació del ValènciaCF en valencià

Joan Ribó: “Tinc interés a reunir-me amb una plataforma per parlar del València”
,

Joan Ribó: “Tinc interés a reunir-me amb una plataforma per parlar del València”

COMPARTIR

728-90

Joan Ribó ha donat hui un colp damunt la taula espectacular. L’alcalde de València ha fet oficial seu perfil de Twitter que no prorrogarà l’ATE ni un dia més del 15 de maig, però esta no ha sigut l’única exclusiva que ha oferit l’alcalde de València, ja que també ha comentat que està molt interessat a reunir-se amb una plataforma per parlar del València CF.

Quina és la plataforma?

Ribó ha afirmat que no pot confirmar quina és la plataforma en qüestió perquè no s’acordava del seu nom, però que l’interès per reunir-se és real i que l’entrevista encara no s’ha produït per motius d’agenda, ja que una reunió amb l’alcalde de València no es pot configurar d’un dia per a altre, però quan es puga hi haurà negociacions entre les dues parts.

Encara que Ribó no ha pogut confirmar-ho, tot apunta que la plataforma en qüestió és Libertad VCF. Una plataforma que ja ha superat ixe 1% i té una progressió brutal cap al seu objectiu, que és fiscalitzar la gestió de Meriton. D’altra banda, també cap la possibilitat que esta entrevista siga amb els sis empresaris que comentà ahir Héctor Gómez a Tribuna VCF.

Siga qui siga, el pas important és que Joan Ribó està obert a escoltar noves propostes, i pareix que estes són de moviments valencians, gent que coneix el que significa el València per a la ciutat i que no té pensat abandonar-lo com sí es fa des de Singapur. Tant de bo, la reunió siga positiva i es convertisca en un pas avant per recuperar el que és nostre: el València Club de Futbol.