ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Joan Ribó: “Si seguim aixina se n’anem a segona”

Per Alex Alfaro · 09 Febrer, 2023

Joan Ribó ha respost a través de les seues xarxes socials a un usuari que li preguntava sobre el futur del València CF. “Ribó, no es pot fer res des de l’Ajuntament per a traure a Peter Lim del VCF o forçar la seua eixida?”, li va escriure Isaac en Tik Tok.

L’alcalde, sobre este tema, va aprofitar per a recordar la proposta de la Llei de l’Esport presentada des del seu grup polític perquè els “aficionats tinguen més pes a l’hora de decidir sobre els diferents equips de futbol”.

Situació del club

“Hi ha dos coses clares: la primera que hem d’evitar és la desfeta i la tencència a la que estem anant. I seguim aixina acabem en segona i això seria insuportable per a l’afició del València. Hem de canviar ràpidament esta situació. S’ha d’acabar el Nou Mestalla, tal com es va acordar en un primer moment, sense rebaixes. Hem de construir també el poliesportiu i ja està bé d’una vegada per totes de demores i de perdre temps

La llei d’esport

“La llei de l’esport permet als aficionats tindre més pes a l’hora de decidir sobre els diferents equips de futbol. El cas de València és un cas descarat i la veritat és que els aficionats viuen la situació amb molta més intensitat que l’amo que està en Singapur. Vam presentar esta iniciativa, però pensem que és important potenciar la presència dels aficionats en els equips de futbol”.