+  ACTUALITAT  

Joan Laporta: “La trobada amb Peter Lim no res a vore amb el present i futur VCF”

Per Blanquinegres · 03 Maig, 2016

Després de les llargues sessions de reunions en les Oficines del Club a la plaça de l’Afició, la presència de Joan Laporta al menjar del Westin entre Peter Lim, Layhoon, Kim Koh i Jesús Gª Pitarch va afegir un punt de dramatisme extrem a la situació, espentat també per la força de les xarxes socials. La cautela posterior i les paraules del propi convidat, l’ex president del FC Barcelona van fer disminuir el nerviosisme.

La visita de Joan Laporta a València i en concret a Peter Lim només va deures a motius empresarials entre els dos amics i socis. Cal recordar que tots dos, junt a Jorge Mendes, formen una societat coneguda com QSI (Quality Sports Investment), la qual es troba investigada per la FIFA per la representació de futbolistes.

“La meua trobada de hui amb Peter Lim, amb qui m’uneix una bona amistat, NO té res a vore amb el present ni futur del València CF. Gràcies”. Este era el tuit amb el que el Senyor Laporta tancava la porta, valga la redundància, a les imaginacions i especulacions en una jornada on el secretisme i les reunions van superar la tònica habitual a la ciutat de València en quant a matèria esportiva. Per últim afegir altres paraules on deia que “el senyor Lim sap molt de futbol i no necessita dels meus consells”.