ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Joan Baldoví: “Els tentacles del Madrid són molt allargats”

Per Marc Santiago · 24 Maig, 2023

El candidat a la presidència de la Generalitat per Compromís, Joan Baldoví, ha visitat aquest matí als companys de 99.9 Plaza Radio, on ha parlat sobre tot el tema relacionat amb Vinicius Jr que ha donat tant que parlar els últims dies i sobre com ha afectat la imatge del València CF i de la ciutat.

Per una banda, aplaudeix que “es visibilitze un problema que és una realitat en tots els camps de futbol incloent el Bernabeu”. També assenyala que “fer cas a un problema com és el racisme és necessari i que cal actuar de manera inflexible com ha fet el València CF”.

També comenta la immediatesa amb la qual ha actuat el CDC per a sancionar el València i tancar una grada de Mestalla, però encara no s’ha pronunciat sobre els esdeveniments ocorreguts al RCDE Estadium, on desenes d’aficionats envaïren el camp mentre el FC Barcelona celebrava el títol de lliga, amb la intenció d’agredir als futbolistes.

Finalment, afegeix que la decisió de revocar la targeta roja a Vinicius és causada per la influència política de Florentino Pérez, president del Reial Madrid:

“Quan passa a un jugador del Madrid, en fi… I això de la retirada de la targeta roja a Vinicius, a veure, és que va haver-hi agressió, una altra cosa és que podien haver expulsat al jugador del València, però és que els tentacles del madridisme són molt allargats”